Mystiska försvinnanden .... Del 3....

http://karateelixx.blogg.se

Och vart är Carro? Isa, Har du något med Carros försvinnande att göra? Har blodpölarna i mammas hall något med Carro försvinnande att göra? Har jag något med det att göra? Se fortsättningen om Carros försvinnade i någon annans blogg, vem skriver fortsättningen? Vi får se, vi får se..


http://ittza.blogg.se

Jaa, var är Carro ? Den frågan har jag också ställt mig. Sist jag pratade med polismannen med den stora batongen, så visste han inte mycket mer än det vi redan vet.... Att vi här om dagen delade på en vinare, lite olvi 8.5, hembränt och nått fint skit ..! Vi hade det mycket trevligt, blev lite runda om fötterna och mådde sådär myysigt, ni vet vad jag menar? När vi samtalar om något, jag minns inte riktigt vad, men jag tror att det handlade om Dannes basker, så knackar det plötsligt på dörren......

Katia sätter i halsen och blir nästan blå i ansiktet, innan hon förstår att vätska kan hjälpa, hon sveper i sig 4 olvi 8.5 på mindre än 30 sekunder.

Carro skriker högre än Celinde Dion sjunger samtidigt som hon ställer sig mitt i rummet, varmröker en cigg av märket John Silver, piffar till håret och vickar på rumpan så där som dom gör i Baywatch, snyter sig och påpekar att - Kära nåån, jag är så förkyyld !!

Isabelle har krupit in under sängen, där hon dragit ihop sig till fosterställning. Till hennes glädje hittar en barnförbjuden tidning som hon börjar bläddra i samtidigt som hon sjunger en rad på franska av Edith Piaf. Hon svävade på rosa moln !

Ela tar en stadigt grepp om lilla Majsis, som tjuter av smärta. Hon skriker någonting på ryska till hunden som direkt reagerar, vad kan hon ha sagt ?

Frida sitter och pratar Engelska blandat med Svenska och stör sig på Katia som ställt sig upp och vinglat rakt in i Tv:n som ramlade i golvet med en duns ! Katia lutade sig därefter över blommkrukan och spydde ! Frida: Whatafuck Katia !! Du hade liksom Not needed to drink that last Olvi 8.5!!

Katia snäser tillbaka samtidigt som hon försöker torka upp tv:n med en trasig badboll. Antar att det är Olvi 8.5 man ska köpa hädanefter?

Marion springer omkring och ropar efter Jonna som sedan 7 timmar tillbaka ligger och sover i Mickes trygga famn i Rimbo !! Hon tar sedan upp en lie som hon hittade på balkongen och börjar vansinnigt att hugga efter Loppan som fisit konstant under kvällens gång !

Carro ropar på isa, som fortfarande ligger under sängen ! Carro skriker högt att hon inte orkar med detta sjuka gäng längre !! Hon vill vara normal ! Alla hajjar till, förutom Katia som spyr konstant och Marion som blivit helt tokig tillsammans med hennes nya vän - Lien !! Carro öppnar dörren, där står den människa vi alla fasat !! Carro försvinner och vi alla däckar i samma soffan .

Se fortsättningen om Carros försvinnade i någon annans blogg, vem skriver fortsättningen? Vi får se, vi får se..



http://frajdaj.blogg.se


Vi vaknar upp ur våran koma. Vi tittar oss omkring och försöker summera kvällen. Vart tog hon vägen?
Vi bestämmer oss för att gå ut och leta efter henne. Sagt och gjort. Men först så måste givetvis:

Isabelle duscha, byta kläder och sminka sig. Hon är ju inte den som brådskar. Så hon fick för all del ta den tid hon behövde....

Katia som har sovit i hallen bland trasiga krukor, sina egna spyor och kramandes en badboll börjar helt plötsligt skrika. Hon har ont i foten! Alla rusar ut. Och döm om våran förvåning och fasa när vi upptäcker att Katias ena lilltå saknas!!!!

Ela kommer då till undsättning, som under nattens gång kommit fram till livsavgörande beslut. Hon vill doktor. Och vilken tur för Katia, då det visar sig att Ela är mycket talangfull med nål och tråd. Katia som fortfarande är redigt berusad utav all Olvi, finner smärtan rätt behaglig.

(vi har inte tid att skicka Katia till sjukhuset då alla behövs i vårat sökande efter Carro - Alle man till pumparna)

Marion i sin tur hittar vi sittandes i ett hörn, med huvudet mellan benen, gungandes fram och tillbaka, fram och tillbaka...
Loppan är ett minne blott!
Lien har Marion desperat försökt gömma i Lena och Ekens säng.

Frida som helt plötsligt blivit en tillgiven djurvän blir vansinnig! Frida skriker och gapar, men lugnar sig. Tar beslut (likt en diktator) om att hundbegravning är det enda rätt. Frida hämtar en spade, tar Loppan under armen och går ut i elljusspåret......

Isabelle som äntligen blivit klar med hennes bestyr, springer ut på balkongen skrikandes "Farväl, farväl!!"

Men Caroline då? Vart är hon?



Se fortsättningen om Carros försvinnade i någon annans blogg, vem skriver fortsättningen? Vi får se, vi får se..



Kommentarer
Postat av: Iza ;)

Hahaha !!
Mycket bra story Frida.. Detta kan bli något.. Vi avslutar inte detta fören carro, helt säkert, är hemma!!
Mycket bra min vän! Du brås nog på mig! :D
haha
Puss

2008-02-27 @ 00:40:13
URL: http://ittza.blogg.se
Postat av: Carro

haha.. bra mycket bra!!=) Pussss

2008-02-27 @ 06:41:20
Postat av: Ela

Hahaha, nu hoppas vi att allas våran Katia avslutar denna mycket underhållande och mytsiska historia.

2008-02-27 @ 08:49:33
URL: http://karateelixx.blogg.se
Postat av: Ela

Jaa, undrar vad utomstående tänker när dom läser. :D

2008-02-27 @ 10:08:38
URL: http://karateelixx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0