Hej och välkommen till världens tråkigaste blogg!

Eller va var de du skrev min kära Caroline Nord?!?!? =)=)=) De där ska du få faan för=)

Nej nu ska vi inte vara sådana=)



Ursäkta! Skulle jag kunna få en gaffeltruck till mitt emotionella bagage?!



Nu är de nära! Om inte mindre än 48 timmar och typ 15 minuter så är Isabelle och Caroline här=) Åh va jag längtar=)
Hurry up ladies! =)

Bye bye!

Gone hiding

Nu måste jag nog ta och meddela, att nu är de inte roligt längre!
Just nu befinner jag mig på flykt i Munkflohögen.

Riktigt så illa är de ju iofs inte, men damn close.

Ja, nej, de var väl egentligen bara de jag hade att säga i dagsläget.



Jag ser ljuset i tunnel iaf.

Jonathan, jag ser ljuset! =)



God natt med er!

I väntas tider.

=) Nej, nu ska vi inte ta och tolka de där fel=)
Jag väntar enbart på att jag ska köra i väg en liga på krogen. Ut och bränna med familjebilen=)

Min dag idag har vart lite lagomt seg!
Började 08:24 imorse. Mamma kunde inte sova, så hon tänkte att "jag vet, jag lyssnar på en ljudbok. ASHÖGT!" Höll på riktigt på att få fnatt! Jävla dåre=) Men men, jag är ju på hennes vatten, så då är de väl bara att följa hennes regler. Hårt men rättvist=)

För att återgå till ordning. Efter detta brutala uppvaknade, så klev jag motvilligt upp då naturligtvis!
Vi tog oss en uppfriskande promenad in på stan och upp till sporthallen för att kolla på Felicia och hennes första gymnastiktävling. Ja min lilla vän. Vi säger väl an A for effort=) och bättre lycka nästa gång! =)

Och efter de... Så åkte vi till skidmässan. Hannah hade en längre diskussion med representanten från Peak. Om Made in China=) Ja, jag orkar inte skriva mer ingående om de. Därimot så hittade jag ett par bedårande par skidor. Ska nog börja åka skidor istället. Dom är mycket snyggare är brädor=) Yes my loves, I´m shallow=)

And then what? Vi åkte hem, jag fixade i ordning Hannah. Sen körde jag Hannah, Daniel, Johan och Susanne till deras bjudning.
Ja, sen var ju jag en dumskalle som gick med på att åka och tanka bilen. För de första, så fick jag parkera om bilen TRE(!!!!) ggr. Första gången jag flytta på mig så hade jag ställt mig vid en pump som inte hade diesel. Smart!
Andra gången, så ställde jag mig på fel sida. Ännu smartare!
Men på tredje försöket gick de vägen. Parkeringen alltså.
Sen hade vi ju bara de stora beskymret att hitta knappen för att få upp tanklocket! Jag satt på riktigt och läste instruktionsboken! Smartast! Jag ville ju inte ringa och störa dom i middan. Men, tillslut hade jag ingen annan utväg. Knappen satt under ratten. Välplacerat! =)

Men, efter den mycket frusterande tiden på bilbolaget, så kom jag hem och då hade mamma lagat en utsökt middag=)

Nej men oj va mycket jag skrev idag då=)

Träffade även Marina en snabbis=) Mycket trevligt måste jag säga=)

/Frida

hmmm. en plan=)

Ja jag fick ju nyss reda på en sak. Och vad tänker jag göra åt de då? Jo, jag tänker ju givetvis förstöra de=) Eller ja, vi kan se de som en tjänst=)

Måste ju skriva lite krypiskt, man vet aldrig vems skelögon som läser=) HAHAHA

Idag är en dag

då min dödslängtan är ovanligt stor=) Ja, jag är bakis.
Kanske skulle ha ställt mig framför bussen imorse=)

Nä men skämtåsido mina vänner. Idag har det faktiskt inte vart så där vansinnigt roligt ska jag få be och tala om! Ångesten har hängt över mig som ett stort svart moln! Jag ber alla deltagarna från gårdagen så otroligt mycke om ursäkt! De skall icke upprepas. Iaf förens nästa vecka=)

Har haft ett-par-tre-stycken mycket givande samtal med min väninna Isabelle. Tackar också hjärtligt för de fina smset du skickade igår. De värmde enda in i själen=) Bilden är till dig raring=)

image14





Ja idag då. Satt hemma och kolla på fotboll (ja, don´t ask me why) när allt möjligt kom över mig. Va inte riktigt mig själv, så jag tänkte att jag kanske ska ta och fly hem till mamma...
Sagt och gjort. På med kläder och så bar de av mot Frösön. Gående då GIVETVIS!
Och när jag kom hit så var de ju ingen hemma. Men de visste jag ju iofs om jag ahde använt insidan av hjärnan, eftersom jag pratade med mamma en timme innan jag gick. Men men, ibland har även jag otur när jag tänker=)

Så jag har suttit här, och till vilken jävla nytta då? Jag ahr inte ens kommit mig för att äta än. SMART Frida! Ännu ett genidrag.



Wild women do, and they don´t regret it!



Puss och smisk, asmycke disk!

Vad gör man egentligen

när man bor ensam? Kom på när jag kom hem från jobbet idag, att jag hade ju lika gärna kunnat stanna kvar. Jag hade ju iaf inget annat att göra. Men nu är jag hemma hos mamma. Vi ska sy gardiner, men de verkar gå trögt på den fronten då mamma har fastnat framför tvn och postkodlotteriet. Ja, de ska ju tilläggas att dom missat ju vårat postnummer precis. 832 47 var de nummer som vann. Vi har 832 43. Surt!

Nä jag har ju lovat att ringa min vapendragare Isabelle, så jag gör väl de då=)

Ska införskaffa mig en dator alldeles snart. Hur ska de annars gå?

På order av

Isabelle och Carro, så ska jag tydligen uppdaterar bloggen. Meeeeeeen, jag vet inte tjejer om jag tänker göra de eller om jag ska låta er våndas lite=) Vad har Frida gjort idag, i helgen? Har hon gjort något dumt nu igen? Tänker hon göra något dumt nu igen? =) =) Hihihi.

Näråmen! Jag har vart på Ikea och handlat. 2 brudar i en as stor transporter! Sara köpte en hel bokhylleserie och jag köpte en bokhylla, en soffa och ny bäddmadrass=) Var så här lite lagomt tungt och släpa runt på de. Så igår var de bara till att skruva i hop möblerna. Och nu försöker jag få någon ordning på mina saker. Tvdosan är dessvärre som bortblåst, vilket är mycket deprimerande. De är ju för tusan hakar Grey´s anatomi ikväll och femman finns inte. Och de går inte att göra en kanalsökning utan dosa. Jävla dilemma. Och min senila mamma som skulle vakta mina ägodelar med sitt liv har ingen aning om vart den kan vara. Därimot så verkar hon ha gått igenom alla mina saker då mina extratäcken och mina handdukar mysteriskt har hamnat i en garderob på Singö! Mycke märkligt!

Jaja, hursomhaver, så är de faktiskt i vanlig ordning väldigt bra med mig=) Känns så kalasbra att få jobba igen. Trivs faktiskt väldigt bra. Dock så ska Boxer och Aditro avsluta sitt sammarbete, så vi ska bli utportionerade på andra uppdrag. Ingen ska bli uppsagd som tur är! Men de är ingen som vet riktigt vart vi hamnar.

Nej, nu måste jag bestämt ta och avlägsna mig! I need food!

Frida



Uppe med tuppen!

God morgon!

Har vart vaken sen typ 8 när mamma ringde och sa att dom var i Gimo. Av alla ställen=) Tänkte kliva upp då, meeen de gjorde jag ju inte.. Visste att pappa inte var vaken då iaf, och de är ju han jag väntar på. Lägenheten börjar bli så fin=) Pappa och jag fick ju upp jävla fart med taptseringen igår, så vi är straxt klara. Däremot så kommer jag att bli tvungen att köpa taklister. Vart inte riktigt bra i taket. Och inte som sagt med målningen av taket heller.

Längtar sååå till imorgon=) Då ska ajg få bränna pengar på Ikea=) wiiiii=)

Nu har jag inte tid med de här längra. Pappa är på bron!

Puss och hej!

En ny vecka som går mot sitt slut!

Jahapp, ja då var de fredag igen, och jag sitter återigen i Munken. I dag har jag dock åkt upp med pappsen! Imorgon börjar tapetseringen. Har köpt superfina tapeter. Efter ett mindre anfall på Fresk! =) Jävla lögnare!

Och mamma kommer hem igen efter en lång tids frånvaro. Typ 3 veckor. Med alla mina ägodelar=)=)=)=) YEEEEES! Mycket nöjd faktiskt. De börjar bli en aningens enerverande och bo som en flykting=) Och på måndag blir de som sagt Ikea=) *everybody conga* =) haha..

Nä nu ska jag dricka thé och spela Da Vinci koden med Sara.

Puss och adjö!

Green street hooligans

Ah, jag gillar den filmen. Stenhårt. =) Jag ska väl förmodligen inte göra de eftersom jag är tjej, och vi ska jag ju tydligen bara leka med dockor och dricka thé.. Men jag tycker den är sjukt bra. Och han är ju lite snygg. Helt overkligt snygg. Givetvis INTE Elijah Wood! Utan han som spelar Pete. Fy faan. De kan ju inte vara riktigt lagligt och se så bra ut. Bästa scenen är ju när han kommer ut ur duschen! Come to mama=)

Aja, nog om de! Eller ja, de var allt jag hade att säga!


Golvet är klart

Japp, och de vart superfint! =) Har bestämt tapeter nu också, så i helgen blir de tapetsering för hela slanten. Pappa betalar=) haha. Pappa lägger ut om inte annat, så får vi tillbaka de ur fonden. Och på måndag blir de Ikea. Yeees=)



Samtal mellan Frida och Iza:

Iza - Nu ramla polijetten ner!
Frida - Polletten Iza. Så nä jag tror inte den har trillat ner än =)
Iza - Haha, jag har tyckt att de inte föll rätt i mun!




Nu har jag fått schema för oktober månad. Och de ser ljust ut faktiskt. De enda som måste ändras är nu på måndag. För då ska jag ju som sagt på Ikea!

Mycket lång dag

Hejsan hej!

Ja, min dag började bright and early i morse!
Skulle träffa mattläggaren kl 8. Sen fortare än blixten iväg för att parkera bilen, sen upp på jobbet. Slutade 17:30! och efter de raka spåret ner till Victors för att städa.
Sen trodde ju jag min dumma nöt, att jag kunde åka hem och ta de lite piano, men icke. André skulle ha tjejbesök, och de var ju faktiskt en riktig pudding, så jag tog mitt pick och pack och åkte hem till Sara. Sara är dock inte hemma, så nu sitter jag här, överrumplad av ensamheten, och vet faktiskt inte riktigt vad jag ska hitta på......



Nu har dum och dummare bokat sina biljetter hit=) YEEEES=) haha
Så mellan den 25/10 - 28/10 så ska dum, dummare, dummast ut på turné. Håll i er nu alla torra Östersundsbor, för nu blir de åka av! =) hahaha! Kommer med största sannolikhet bli en helt galen 3 dagars, med på tok för mycke alkohol, dumma kommentaren och galna upptåg. Om inte, så kommer jag bli jävligt besviken faktiskt=) haha, nej då. Jag längtar så efter er mina små pussgurkor=) Helgen kommer bli alldeles för kort, men sen är de ju min tur att åka ner=)

Puss puss...

Lägenheten

är åter igen min=) Har ju iofs vart min hela tiden..

Så, idag tänkte jag ju då vara en duktig idiot och måla taket, eftersom golvläggaren kommer imorgon, då kunde jag ju kladda på bäst jag ville...
Ja mina vänner, vi kan ju då med gott samvete konstatera att de är inte något yrke jag ska satsa på=) Så otroligt, overkligt, hopplöst, sinnessjukt tråkigt. Hade ju iofs en kompanjon med mig, men han fick mest agera som min massör. Spank you kindest!

Taket ser förjävligt ut, men de gör så lite.

Nu ska jag vara social med Sara.

Kyss och hej!

RSS 2.0