De är över nu! (snart iaf)

Jag talar givetvis om året 2007=)
Ska 2008 bli året då jag bli än bättre människa (än vad jag redan är)?



Det sjunger några ungar på Karl Johan.
dom låter starka och fina som bara ungar kan.
själv e jag bakom lås och bom på mitt hotell.
en kväll bak barrikaden en vanlig kväll.

Över mitt huvud svävar en kolsvart gam.
i rummet bredvid mitt sjunger en tokig dam.
och jag är trött och tveksam men deras sång är gla'.
om inga ungar funnes så slutar ja'.

min dam. att språket slinter i vissa fall....
å grund av snö som blöter...fast den är kall....
stor sak däri.skidåkning har också charm.
gnid in ditt skinn med nässlor, så du blir varm....

men det ska vara nässlor från vikens kant.
och inga sneda nässlor från ruinens brant.
bevara oss från dem som dessa saluför.
oss. och dem glada ungarna här utanför.

när inga ungar längre finns är allting slut.
vad är det då för mening om man står ut?
visst har det blivit kaos i tidens lopp,
men så länge det finns ungar så finns det hopp.



image16


















































Imorgon kl 11 landar min Isabelle (ja hon är min och delar inte med mig =). Okej, kanske lite. Men bara om ni tjatar=) ) SPÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR! =)
Aja, mongo. Jag alltså.
Hursomhavar. Då bär de av, nästan raka spåret till Duved. Ska förbi en sväng till stan och hämta upp Erik och Ellen. Sen är de raka spåret.

Vi har handlat mat för över 1300kr. JAG har handlat alkohol för 500. Sen har Frans och Robin handlat också. Tror ni jag och Isabelle klarar oss på 5 flaskor vin? Haha. En dunk vin är ju inga problem att få i sig. Så därför köpte jag en extra flaska=) Har även införskaffat cider, öl och sprit.
Frallan tog med sig till hemkört också=) haha. Vilda västern=)



Nej jag är för okoncentrerad för att skriva normalt idag. Borde packa, men orkar inte riktigt än.

Även idag kan du nog ta och far enda in i baljan=)

God fortsättning, som man nu tydligen säger (om man är 200 år gammal dvs)!

Adjöken!

Ice ice baby!

Ibland önskar jag att livet kunde snabbspola framåt. Så man får veta vad som kommer hända. Men samtidigt så vill jag spola tillbaka. Gör om, gör rätt, så att säga. Men mitt i de hela så vill jag pausa. Ta en funderare en stund. Men vad ska jag fundera på? Förutom varför varför varför!
De är så mycke varför just nu. Och några varför inte. Does this even make sense?!

Förhoppningsvis så kommer saker och ting bli lite stabilare här framöver. Men jobb osv. Jag ska börja lägga undan pengar, så jag både kan åka med Isabelle till London i vår + att jag vill vara ledig ganska mycket i sommar.
Fast egentligen kanske man ska ta och jobba ihjäl sig i sommar ist. Så man slipper tänka så mycket på allt annat som ska spela in i livet för att göra en riktigt lycklig.
Å andra sidan så är jag faktiskt ganska så lycklig. Men givetvis så fattas de några bitar i mitt pussel. Jag har väl förlagt dem.
Och i vanlig ordning så fokuserar man på helt fel saker. Jag måste ändra inställning OCH inriktning. Men jag vet inte hur man gör. Jag är väldigt förundrad över människor som bara helt kan stänga av och blockera ut saker. Kan man verkligen göra de? Egentligen. Eller finns de där i bakhuvudet hela tiden utan att man tänker på att man tänker på de?! Nu vart de verkligen snurrigt. Ber om ursäkt för de.

I min värld så fungerar de inte riktigt så. Jag anser inte att jag ska behöva state the obvious. Med tanke på att de borde vara så UPPENBART!
Men de jag nu pratar om (som förmodligen inte många, om ens någon förstår) är inte ett normalt beteende, om man inte är frosty the snow bitch dvs. Men jag har inte sett några tendenser till de heller.
De här är egentligen så urbota korkat så de liknar ingenting.
Egentligen så har jag varken tid, lust eller ork med de här. Jag har ju för enda in i glödheta helgoland ett liv att leva. Just nu så känns de mest som att jag står på ett löpband. Jag springer och springer men kommer ingenstans.

Som vi (mest jag och Sara) säger till barnen - Har du sirap i skorna eller?

Äsch. Far enda in i baljan med dig!



Snusk och förnedring



Gott natt allesammans. Nu ska jag åka och köpa snus.

Näe, nu får de vara nog....

Jag orkar faktiskt inte... Livet är drygt nog som de är.

If you want something, let it go.
If it comes back to you, it´s your forever.
If it doesn´t, it was never yours to begin with.



Jag ska sluta snusa också. Och med tanke på att jag är broke as fuck, så kommer jag inte kunna äta ihjäl mig heller. För de har jag inte heller råd med. Vill egentligen inte alls sluta snusa, men de finns nog ingen annan utväg, med tanke på att dom ska höja alla jävla skatter så ingen har råd med någonting.
Om man inte är höginkomsttagare då dvs. Dom små asen! Haha.
Avundsjuk! Ah lite=)



Som sagt Isabelle. De är tur du har mig=) haha. Annars så hade du suttit där på flygbussen i morgonbitti, tröttare än döden, för att ankomma till Arlanda och upptäcka till din stora förvåning att du är där på helt fel dag=)
Lite komiskt hade de ju allt blivit.
Men på söndag, då är de du som sätter dig på rätt buss och kommer hit till mig=)

Caroline - Jag hoppas att du får ett fantastiskt nyår=) Puss på dig.



Nej nu ska jag ut och bränna mina stackars slantar.


välkommen tillbaka

herr Ågren! Jag kan ju inte förvänta mig att du skulle vara borta förevigt. Så jag välkomnar dig med öppna armar. Bring it on!
Jag är så dum ibland. Dumma dumma Frida. Eller ett citat av Betnér "jag är så jävla dååååååååålig!"

Ja jag var ju då ut igår. Jätte trevlig kväll. För en gångs skull så orkade vi vara ute till 2. Ständut blakk spelade. Massa märkliga grejer i vanlig ordning hände. Just den biten är de inte så mycke ångest inblandat i. De va ju sen när jag kom hem som min hjärna fullkomligt fick frispel.

Jag ringde!
Nu är ju de bara ett fåtal av mina läsare som vet vad jag pratar om.
Ibland vet jag verkligen inte hur min hjärncell arbetar.
Förhoppningsvis så är de bara jag som överreagerar, som vanligt. Men jag har ju aldrig ringt förut. För de vågar jag ju egentligen inte. Men för ett kort ögonblick, så gick jag emot alla mina principer.


Nej! Skärp dig nu Frida! Du är inte 2 år gammal. Du är 22!!!! Stop being a baby! Kan han inte ta att du ringer (som som sagt ALDRIG har hänt förut). Ja då är de ju ingenting att ha. Jag tror iofs inte att de är så farligt. Jag har ingen lust att v ara en realist just nu. Jag vill vara en optimist.



Isabelle, skynda dig hit nu. Innan jag gör mer dumheter=)

God jul allesammans

Jaha. Imorgon är de åter igen julafton. I övermorgon är de 365 dagar kvar tills nästa gång (tacka fan för de) =)

Den här dan har vart realtivt lugn. Jag har precis sövt Liam och innan dess så var de dags att klä granen. Jag överdriver inte när jag säger att de är 100 kulor i granen. Helt galet. Jag började räkna men tappade bort mig vid 33 st och då hade jag jag väl räknat ungefär 1/3 av kulorna. Jaja, nog om julkulor.

I år blir vi 15 stycken. Mamma, pappa, Johan, Hannah, jag, Sara, André, Daniel, Felicia, Emelie, Liam, Susanne, Jasmine, Felicia OCH Adrian.

Så jag säger - Tack snälla tomten för mitt magsår!
Tomten - De va så lite så.



Om en vecka kommer min Isabelle=)
Och du. De är balklänning som gäller på nyår=) haha. Näråmen, fin kläder iaf, så jag får be dig lämna mjukisarna hemma=) Haha.
Skämtosido.



God jul!

Underbar dag

Ja vilken underbar dag. Solen skiner titt som tätt, de är halt som fan ute, grus och vatten överallt. Men va tusan gör de?=) Jag är ju så glaaaaaaaaaaaaaaad!!!!

Nu ska jag ut på stan och handla en helvetes massa julklappar. Men även de kan inte sänka mitt goda humör.

Och nytt jobb har jag också. Eller ja, fortfarande anställd av Aditro, men ist för Boxer, så blir de Bonnier.



Took us long enough
3v 3d



Farväl mina vänner för den här gången, nu beger jag mig ut på stan..

Nu mina damer och herrar

Har jag dator och internet hemma=)=)=)=)

Åh vad ska jag skriva?=) Jag är så glad, så glad!

Lägenheten däremot ser ut som 7 svåra år efter denna lilla installation. Och de ska sägas också att jag, Frida Holm, har kopplat ihop datorn och modemet helt solo. Nästan utan en endaste liten tendens till hjärnblödning=)
Några mindre incidenter kan ha inträffat med jag behöll lugnet och tappade inte humöret.

De här måste firas=)

Jag kanske inte riktigt tänkte hela vägen om vart jag valde att placera min skapelse, men de får jag ändra om senare. Typ imorgon när jag har blivit tokig över att bordet är i vägen.
Plus att jag garanterat behöver en annan stol än den här pallen jag sitter på. Kommer få ryggskott.
Men inte att förglömma nu, jag är överlycklig=)



Annars då....

Jag har dagen till ära arbetat min sista dag på boxer. Och vad åstadkom jag på 9 timmar?
Jo, fem registreringar från ett program som heter balboa (töntigt nog) och 36 mail. De va allt. Kan nog med jätte gott samvete säga att jag låg lite på latsidan idag=) Men va tusan, de är sånt som händer.



Och...

Min undersköna Isabelle Lalér kommer den 30/12, för att fira in de nya året med mig. Även de är jag ytterst tacksam och underbart glad över=) <3

Ska väl även säga/skriva varsågod till era (Caroline och Isabelles) "julklappar" =) Hihi. Shyyyy, inte skvallra=) Men berätta gärna för edera föräldrar=) Så hamnar jag garanterat på +sidan=) I love you both dearly my darlings!

Nej, nu ska jag ut och utforska de stora Internet. Haha.

Hej svejs!

Julfest

Ah hej!

Igår var jag på julfest hemma hos Angelica. Och de slutade ju sisådär=) Någon (Angelica) kom på den superba idén att vi skulle spela kungen. De va en dum idé. Roligt förvisso, men förödande. Jag vart kalasfull och avlägsnade mig från området innan 12.

När jag kommer hem till mamma, eller när jag kommer till trapphuset, så hände de en liten olycka.
Första trappan går jätte bra. Andra trappan gick käpprätt åt helvete. Jag gick av någon outgrundlig anledning på den smala delen. Och ett tu tre så släppta jag taget om betongpelaren. Och hur slutade de då? Jo jag faller handlöst bakåt, träffar varenda trappsteg. Slår mer eller mindre ihjäl mig.
Mamma vaknar av min vurpa och kommer ut i trapphuset, och då hon inte är miss sympatisk direkt så frågar hon då inte "hur gick de?" eller nått i den stilen. Utan hon fråga "vad i helvete håller du på med?!" Varpå jag, sur som fan och har jätte ont svarar "ja, jag ramlade ner för trappan, vadårå?" =) Som om de skulle vara de mest självklara=)

Så idag har jag jätte ont i kroppen. Fetaste blåmärket på rumpan. Har även blåmärken på ryggen, höger skulderblad, båda benen och på ena armen.
Så summan av kardemumman? Jag mår som jag förtjänar, och lite till=)
Jag kunde ju ha slagit ihjäl mig. Helt galet.



Och Isabelle då? =) Hur går de för dig egentligen? =) Skulle inte du ringa mig, så vi kunde boka dina biljetter.... =)

En helt vanlig onsdag

Hej bloggen! (men va lamt) =)

Jahaja, idag då? Vart väckt, bright and early, av läkaren. Hon skulle skriva ett sjukintyg till mig, då jag fortfarande har überhostan. Ja, livet är allt bra roligt ibland........
Försökte somna om, men telefon hade en tendens av att ringa mest hela tiden.
Kände att hostmedicinen började avta. Skriker då för full hals till André "KOM HIT MED HOSTMEDICINEN. NU!!!" Och lydig som han är, så kom han som på beställning=) Får egentligen bara ta de när jag ska sova om natten, men jag hade inte sovit klart. Jaja, nog om de!

Runt 13:30 snåret så kom Sara och hämta mig. Vi skulle ut och göra lite ärenden, bl a hämta mitt sjukintyg. Sen upp med de på jobbet, där jag även fick höra nyheten om att de kommer inte att finnas några jobb efter nyår. Tack för den. Men vi får gärna stå kvar som anställd. Till vilken nytta då?
Jag ruttnade då ihop totalt och bestämde mig för att vara på dåligt humör resten av dagen. Stackars André har dessvärre fått tagit en stor del av den smällen - Ber om ursäkt. Jag är dum!



Imorgon så ska jag och Sara titta på luciakonserten i stora kyrkan. Kan bli riktigt trevligt. Får väl fuska med medicinen även då, kan ju inte sitta och hosta mitt under midnatt råder=) Näråmeeeeen! =)



and i know it's all over now
i guess we lost our love somehow
the moment you left through that door
i know you'll never come back here no more



It is all about this weekend.




Nyår

Hejsan!

Jag skulle tycka att det vore helt fantastiskt om du Isabelle skulle komma till mig över nyår. Underbart är också ett ord som jag känner passar in=)
Och du vet vad jag har sagt. Antingen så kan jag stå för din mat under tiden du är här, eller så betalar jag halv din biljett hit. Om jag så ska behöva gå och möta dig halvvägs, så gör jag de. DU SKA HIT=)
Vi kommer ha en underbar nyårsafton, mitt ute i ingenstans=) I goda vänners lag=)
Skoter (och kanske skid/brädåkning =) ) på dagen, och Åre, typ Bygget på kvällen=)

Jag känner att 2 låtar passar in till den här tillställningen - "oslagbara", och "de är över nu"
Motivering - "Oslagbara" = De säger ju sig självt. Vi är de helt enkelt=)
Och "De är över nu" = Att 2007 äntligen snart är över! Och hur skönt ska inte de bli? Börja om på ny kula=) Få en ny start. Kanske ett år då inte allt går åt skogen=) De kanske blir året då jag har tur, ska inte hoppas för mycket, men under har ju skett förut=)



Ska de vara så inihelvete jävla svårt att bara slänga i väg ett sms? Ett ynkligt lite typ "kom och ligg" sms? Haha! FFS! I´ve got needs for crying out loud=)
Låt oss hoppas att du aldrig läser detta=) HAHAHA!
Jag är ju sjuk i huvudet!



Utdrag ur Isabelles blogg:

"Var är alla mogna killar föresten? ;)
Detta är till Frida: Jag har kommit fram till åldern inte spelar någon roll, alltså om man ser det från din synvinkel=) Man kommer inte ifrån det !!
Killar är ju typ, som Carros mamma säger, tre år efter i hjärnan än tjejen.
När tjejen är 25 så börjar killen sakta med säkert mogna, och de äldre killarna börjar då bli alltmer glömska.. :)
Men hur länge håller datumet? Som du säger, han är ju inte purung, när inser dom det? Nee, för han börjar bli GLÖMSK !! =)

Nåå, vad ville jag ha fram av detta?
Hmm, inte vet jag.. Behövde rensa tankarna lite.Men det är endå bara min Frida som ska fatta det !
Att människor är så jävla komplicerade?! Till vilken nytta?
Neeej, jag håller med dig Frida. Killar är som ryska ordböcker !! ;)"


Du har så rätt min kära. Både med att de förmodligen bara är jag som fattar, och biten med killar=)
Även karlarna har ett bäst-före datum. Oavsett om de är längre än kvinnornas. Av någon helt outgrundlig jävla anledning, men de är ju bara så de är. De är bara att lära sig att leva med de. MOTVILLIGT!
Och ni män då som tycker att tjejer är så förbannat invecklade. Vad tänker ni med egentligen? De blir inte krångligare än vad man gör de till.
Ni säger gärna att ni inte vet vad vi vill. Men! Gud förbjude att man då skulle använda tydliga ord (och ibland även bilder=) ) för att tala om vad man vill. Nej för då är man helt plötsligt jobbig eller efterhängsam.
Nu ska de väl även tilläggas att jag inte har vart de i de här fallet. Men, de är ju bara Isabelle som är tillräckligt insatt i ämnet och förstår vad jag pratar om, Och så ska de förbli (mer eller mindre).
Hur fan ska man bete sig då? Man går här och trippar fram på tå och knappt varken syns eller hörs, för att *pip* inte ska få nojan och fly fältet. Och jag har skött de här jävligt snyggt!

Vad ville jag ha sagt med detta då? Ja egentligen inte ett skit=) Kände bara för att släppa ut katten ur säcken eller vad man nu säger=)

God natt allesammans! Och sov gott!

Best regards!

Frida "kokosnöten" Holm

Klockan

är nio (i skrivande stund). Hur gick de till? Vart tog den här dagen vägen? Är alldeles i ett chocktillstånd nu.



Är fortfarande sjuk. Nu även med seriös smärta i revbenen. Har troligtvis haft sönder något där inne. Varför inte liksom. När jag ändå har farten upp med att må dåligt. Nej, nu är jag lite väl deprimerande. Skärpning!



Ja du Isabelle, min lilla chokladkaka där=) HAHAHA! Kunde inte låta bli=)

Nej, jag är ledsen mina damer och herrar. Jag orkar inte skriva mer idag.

image20

Duschen kallar!

Järnvägsspår

Nu har jag hostat så mycket att jag inte kan ha på mig BHn. Illa mina vänner. Overkligt illa. Upprörande illa!
Jaja, jag är ju uppväxt med hippies så jag får väl följa min föräldrars fotspår.
SLÄPP DOM FRIA!!!!! =) Hahahaha!

Sidetrack, oh no=) 



"Hi Rory. What are you doing? What are you wearing? Do you think I´m pretty? Where do babies come from?"

"Hooooooow´s Deeeeean?"

Sidospår igen=)

"Just because you got the emotionell range the size of a teaspoon!"

Nej nu har jag spårat klart för en stund. Vart så sugen på att spåra efter Isabelles kommentar=)



/ Frida "Ursäkta mig, men skulle jag kunna få en gaffeltruck till mitt emotionella bagage?!" Holm

Isabelle Lalér gillar att överdriva. A lot! =)

Hejsan hejsan=)

Ja, ska man lyssna på Isabelle, så spelade jag ju tydligen poker i närmare 19 timmar=)
Riktigt så var de ju inte. De va väl ungefär som gången då Isabelle åkte för att klippa sig, men aldrig kom tillbaka=) Givetvis så gjorde hon ju de, men meddelade aldrig sin ankomst hem=) De om något är väl oroväckande? Okej om jag nu skulle ha spelat poker i 19 timmar, de tyder ju på att de går bra för mig. Men att sitta i närmare ett dygn med en sax i håret, de kunde ju ha slutat precis hur som helst=)

Nog om de=)



Lite töntigt och gammalt, men kul=) Och jag är ju lite töntig, och gammal, så de passar mig fint! =)

Saker som är SVÅRA att säga när Du är full:
Oöverträffat
Innovativt
Preliminärt
Kvastskaft
Diskussion


Saker som är VÄLDIGT svåra att säga när Du är full:
Specificitet
Cogito ergo sum
Brittiskt
Konstitution
Passiv-aggressiv störning
Substantiera
Tillvägagångssätt

Saker som är i stort sett OMÖJLIGA att säga när Du är full:
Nix, ingen mer sprit för min del.
Ledsen, men du är inte riktigt min typ.
Godkväll, konstapeln, är det inte en underbar kväll?
Åh, jag kan inte - ingen vill höra mig sjunga!
Tack, men jag vill inte ha sex.



Igår då.
Jag hade inte för avsikt att gå ut, då jag lider av pesten typ. Men, så blev de iaf=) Men jag var i princip nykter,
Jag och Sara var ju bara tvungen att kolla in O´learys nya lokaler, och jag måste säga att de vart riktigt bra. Sara och jag var i vår allra bästa form igår. Var de gäller att håna folk=) Elak? Ah lite! Nödvändigt? Ah, mycket=) Folk får skylla sig själva om man går ut att ha tittat sig i spegeln! =)
Var några roliga och mindre roliga incidenter igår. Orkar inte skriva ner allt, you had to be there=) Vilken klyscha, haha=)



Mitt horoskop inför morgondagen

"Måndagen blir rätt vardaglig men sent på kvällen händer något oväntat som får dig på gott humör. Trevligt."

De bådar gott. I hope=)



Nej men nu vill Isabelle se vad jag har skrivit om henne, så jag måste dessvärre avrunda här=)

hej hopp!

Mina drömmar

Ja, jag ska ta och berätta lite om mina drömmar. Drömmar som kommer på natten då, givetvis! =)

Hade en väldigt skruvad dröm om mig om min gode vän Isabelle. Vi ska åka utomlands (var är oklart). Vi befinner oss på arlanda, utrikes terminalen (fast den ser ut som inrikes). Jag ställer mig i kö för att checka in vårat bagage. Isabelle står kvar utanför av någon outgrundlig anledning. När jag till min fasa kommer på att jag inte har något pass! Får panik (självklart)! Springer till polisens lucka som mycket lägligt helt plötligt bara finns där. Försöker lite fint fråga om man verkligen måste ha ett pass för åka utomlands. Givetvis så behövde man även de i drömlandet. Försöker då ljuga ihop en historia om varför jag inte har något pass, i hopp om att jag ska få åka iaf.
Vart Isabelle befann sig under denna stressade tid, är även de oklart=)

Ja de här va då lite onödig fakta =)



Nu ska jag straxt bege mig till Sara för att få mig lite mat. Får se vad som händer ikväll. Har ju fortfarande dunderhostan, så de blir väl till att hålla sig inne. Tråkigt nog! =(



En liten hälsning till Isabelle bara - Bra där Isabelle=) Mycket stolt över dig! =)

Hej då!

Vilken dålig dag

Ja sanna mina ord, idag är en fruktansvärt dålig dag! Och jag tycker inte om dåliga dagar för de betyder att jag är på dåligt humör, och de mina vänner, tro de eller ej, tycker jag inte om. Jag har ju för böveln slutat upp med att vara sur och arg. De är ju bara för tråkigt. De är tur att jag har Isabelle som kan vara mitt bollplank=) Stackarn har fått genomlida all min frustration idag=) Men de är väl de vänner är till för. Eller hur? ; )

Jag är iofs mest sur över att jag är sjuk. Jag orkar inte hosta mer. Jag är trött i kroppen, har inte sovit en hel natt sen förra veckan.
Jag har en virusinfektion i mina lungor. Trevligt va? Och för informationens skull, så finns de inget man kan göra när de är en virusinfektion, de är bara att rida ut stormen!

I natt kommer jag sova sittandes. Jag har gjort de förr och kan göra de igen!



image19

Tycker den här bilden är väldigt kul. Följ pilen så hittar ni mig där bakom.
Viss nivåskillnad på mig och Robin=)



Har ju glömt att länka till Izas blogg angående min Norrtäljevistelse. Hon skriver ju så bra och har en tendens med att vara först med uppdateringarna=)

http://ittza.blogg.se/1196010954_farvl_min_kra_pingvin.html



De va allt för ikväll!

Nya friska (sjuka) tag!

Tjat tjat tjat! Jag skriver väl lite mer detaljerat då! =)



Fredag:

Jag och Sara bestämmer oss för att ha en girls night out. Jag jobbar till 20:30, Sara hämtar upp mig utanför jobbet, hem och hämtar lite vin, smink, skor och kläder.
Åker hem till Henne och Frans. Jag dricker lite vin och gör mig i ordning. Sen tar vi med oss flaskan och parkerar bilen i garaget. Sitter där en sväng och kuckilurar (som dock är så ute=) ). Sen banar vår väg vidare mot News. Där de var smockat! Vi lyckades dock ganska omgående hitta oss ett bord, där vi kunde fortsätta vårat kuckilurande (som fortfarande är så ute)
Vi sitter där och snickisnackar lite varpå, hör och häpna, Joe Labero dyker upp! Givetvis så var de ju inte den riktiga Joe Labero, men den här dåren dycker upp från ingenstans och använder sig av pickuplinen "får jag visa ett korttrick" =) Smula skrattretande, men an A for effort! Jaja, hur som haver. Vi går på MacDonalds och äter massvis med mat och efter de var kvällen mer eller mindre slut. Några mindre detaljer utelämnas.

Lördag, söndag och måndag:

Åker till munken. Gör mest ingenting. Åker in till stan ganska tidigt på söndag, städar upp lite i mitt organiserade kaos. Går och lägger mig klockan 20:00.
Vaknar upp på måndagen och är jätte sjuk. Ovanligt va?



Ja de var väl de. Nu orkar jag verkligen inte skriva mer. Trött i hjärnan.

Hej hopp!



Oh boy, oh boy, oh boy!

Haha, kände bara för att ha de som rubrik.



Ja gott folk (Iza), jag är tillbaka från de döda! Typ.

Har ju fortfarande ingen dator, än mindre internet, vilket gör de lite tricky att uppdatera här regelbundet. Men jag ska nu göra ett tappert försök att skriva något intressant.



Ja, som vi alla vet, så har jag ett immunförsvar lika bra som en påse skridskor på en sandstrand.
Jag är då med andra ord dyngsjuk nu igen! Har legat i feber, halsont och hosta i 3 dar nu. Jätte roligt. Verkligen!



Dessvärre mina vänner, så har jag nu, efter noga övervägande, kommit fram till, att de är helt tomt i mitt huvud. Jag är för att trött för att komma något att skriva. Jag kanske återkommer lite senare!


RSS 2.0