Psykbryt!

Hej och hopp.

Jaha, vad har jag haft för mig då? I går var jag i ett far away samhälle i Norrland. In the middle of nowhere. De va mörkt så inihelvete=) Men de var trevligt. Jag vart lite stum faktiskt.
Och idag har de i vanlig ordning vart ett jävla liv på psykomaniac familjen. Otacksamma jävla muppar. En vacker dag så ska jag ta in er i ett rum och säga er vad jag tänker!

Jag börjar få lite smått panik på mitt liv. Fan att man ska vara tjej, vi är ju hopplösa. Vi funderar på ditten och datten och kan aldrig hålla käften.
Vad ska jag göra nu då när jag är tillbaka i Östersund? Ska jag in i ekorrhjulet och stanna där? Nej, ve och fasa!
Hit kan jag flytta när det är dags att skaffa en skara pygmeér och slå sig till ro. Men nu har jag ju ingen ro i kroppen. Jag vet ju knappt vad som är upp eller ner, fram eller bak.
Jag vill inte vara här! Fast jag vill ju ha jobbet i Åre. De vore ju hur kul som helst. Men on the other hand, jag vill nog åka utomlands. Typ England igen.

Tänka sig att jag ska vara så jävla KORKAD! I did it again. Varför la jag 3 år igen på nått som var lönlöst?! Fine, kärleken är blind, men de är ju viss skillnad på att vara blind, döv, stum OCH dum! De är ju jag i nötskal!

Jaha, så nu då. Nu sitter jag här och är 22 år gammal(!!) och vad har jag åstadkommit? Visst, jag åkte till England i 6 veckor som au pair, jag betalade 66500kr för att bli make up artist, och jag jobbade gratis under VM i åre för att få en jacka. Men sen då? Is this it?! Nej för helvete!

Jag vill känna att jag levt mitt liv!

Min dag.

Ja de började ju då som sagt i morse=) De har jag ju redan skrivit om=) Men hursomhaver, Adrian kom ju till slut. Lekte en sväng, stökade dock mest ner, Sen somnade han i barnstolen och sov i 2½ timma=) wihoo. Hur skönt som helst. Jag hann duscha, sminka mig, välja kläder, dricka typ 5 koppar te och snattra en hel del i telefonen faktiskt.

Sen då, när han åter vaknade till liv igen så var de mat och raka spåret ner på stan. Skulle ju vara på komvux klockan 15.
Jag ville seriöst gråta när jag var där. För de första så skulle dom ha 450kr för NkB boken. Ehh, glöm de. 300kr för MaB boken. Dumma i huvudet allaihopa. Varför läste man inte dom här kurserna på gymnasiet? De här är ju inte ens på skoj. Jag ska på nått vänster lyckas läsa MaB på 4-5 veckor. Men va roligt!!!!

Jaja, HUVUDVÄRK!

OCH idag så kommer gestapo (mamma) hem igen. GREAT! Nej då, jag tycker om min lilla mamma=) Nackdelen är ju då att jag och André, eller mest André. Måste kliniskt sanera lägenheten. En och annan lögn kommer nog förekomma. Men de är sånt som händer.

Nä, städa var de ja.

Bright and gotdamn early.

Ja, då hade man ju ställt klockan på 7(!!!) helt i jävla onödan!!

Jag nämner inga namn, men ska de vara så inihelvete svårt att informera om rätt tid?!?! En kvart hade jag kunnat leva med, men nu var de nästan 2 TIMMAR!
SER DE UT SOM ATT JAG GILLAR ATT KLIVA UPP PÅ MORGONEN!!
Jag går hellre på alla fyra genom glödande kål och glas, än att kliva upp före 10 på morgonen.

Ja, nä, de är väl bara att ta ett  DJUPT andetag!

Jag går väl och tvättar istället. GREAT!

Lite nere faktiskt.

Jag vet inte riktigt varför, men jag lite nere. Kan vara för att jag är trött, och på tal om de så kommer jag förmodligen att vara ännu tröttare i morgon. Eller så känner jag bara för att vara deprimerad=)

Jag behöver närhet. De är faktiskt de enda som tynger mig just nu. Jag behöver en kram helt enkelt. Ska de vara så jävla svårt?
Jag är lite känslomässigt störd just nu. Att jag är lite störd var ju iofs ingen nyhet, de har jag ju alltid vart=) Men just nu har jag lite svårt med bristen på kramar och närhet. UTAN några jävla känslor.
Jag tror ju dessvärre att jag inte är kapabel till att få känslor för någon just nu, för jag VILL INTE! No strings attached, that´s all I wan´t. Bara för att man är tjej så betyder inte de att man automatiskt går och blir kär i varenda jävla kotte som knallar förbi och visar en lite uppmärksamhet. 

Jag kan inte ta in något mer i mitt huvud nu, för då kommer de att börja läcka ut! =)

Fick antagningsbeskedet från komvux i dag också. Jag fick mina kurser. Vart lite besviken faktiskt. Hade nästan hoppats på att jag inte skulle få dem. För jag vet egentligen inte om jag är upplagd för de. Om jag är smart nog för de här. Jag menar, hur i helvete ska jag klara Matematik C!!!! De är ju för fan dömt till att misslyckas redan från början. positivt tänkande, var det så de hette?

Jag tror att jag ska gå och stoppa huvudet i sanden nu, de kändes som en utomordentlig idé!

Förövrigt så spenderade jag halva kvällen på SvD. Daniel bjöd ju på mat. Och äta bör man annars dör man.
+ att jag har sendrag i vänster lår. Och de vägrar ge sig! Jag försökte med en massa väl valda övningar inne på Daniels kontor och i hissen, men de går INTE över. Nu lät ju iofs de där jätte fel=) Med tanke på att Daniel är min systers fästman. Men no harm done. Förutom i mitt ben då=)

Aja, sleep tight my friends!

Barnvakt

Hej hej.

Idag började mina dagar med Adrian. Han var helt hysterisk alldeles nyss, men som tur va så somnade han och nu är de lugnt och tyst.

Annars då, så är jag mest lite fundersam. Man behöver ju inte bli konstigt och kylig. Fruktansvärt onödigt.

Aja, skit samma. Ska vila en stund nu, röka (för de har jag tydligen börjat med) och sen ner på stan och hämta mitt paket.

Susanne kommer väl förhoppningsvis snart och hämtar sitt lilla barn=)

HEJ DÅ!

Vänt på dygnet

Dum idé med tanke på att jag ska ta hand om Adrian i morgon.

Jag kan helt enkelt inte sova. Jag är trött, men de går inte att somna. Hungrig är jag också. SItter och äter knäckebröd utan nått på, lagomt torrt.

Nä men jag ska väl gå och göra ett tappert försök till sömn. Får väl ta mig en promenad eller nått.

Hej svejs!

Söndag.

Är inte söndagar bara för tråkiga? Helt galet tråkiga.
Sov till kvart över 2. Är fortfarande hur trött som helst. Men men. Kan ju inte gå och lägga mig än.

Jaja, man får väl se hur kvällen artar sig. I värsta fall blir de väl Beck här i min ensamhet.


De känns som att helgen har vart väldigt lång. Kan vara för att jag inte har gjort ett skit typ. Igår låg jag ju bakis hela dan. Idag har jag iaf vart utanför dörren. Passade Adrian nyss i en timme. Min lilla gos.

Aja, nog om min ointressanta liv.....

Byebye.

Tjuvlyssnat.se

En tjej ~17 kommer ut ur klassrummet där det hålls nationellt prov i Matematik B.
Kille ~17: Hur gick det?
Tjejen (suckar): Skitdåligt! Vad var svaret på 1:an?
Killen: Jag vet inte, typ 6 eller något.
Tjejen: Åh! Jag fick det fan typ till 3 miljoner eller något.
Killen: Utan miniräknare? Man fick inte ha det på första delen ju!
Tjej: Ja, alltså? jag hade miniräknare under bordet och tryckte med tårna?

Oh dear me..

Tänka sig vad lite(r) vin kan göra. Igår vart jag så där dragen igen. Mycket trevligt. Men jag får ju betala för de idag. Har inte vågat kolla saldot på kontot än, men jag gissar på att jag kommer få leva på vatten och bröd resten av månaden.

Huvudvärken börjar släppa, om jag inte rör mig för mycket. Chanserna till de är dock minimala. De tog mig 2 timmar att ta mig från sängen till duschen till tvn=) Nytt fartrekord tror jag bestämt.

Kände mig som Agda 90 år igår på Marité. De var jag och ett gäng 18åringar. Kommer med största sannolikhet inte gå ut på en fredag någonsin igen. It´s a waste of money.

Nä nu måste jag nog återgå till tvn, my dearest friend in the whole wide world=)

Kyss och hej!

Gilmore girls

Min dag har idag bestått av näst intill endast gilmore girls=) lovely day actually=) Med undantag av lite näring (glassen inräknad) och tvättstuga, så jag och Sara suttit framför tvn hela dagen lång.

Har så mycke saker som snurrar runt i huvudet på mig, som jag vill bli av med, men vet fan inte hur. Men jag ska nog inte göra det till en offentlig handling.

JAG BLIR GALEN!

Jag vill ha ett jobb. Pengar. Nya kläder. Och mycket annat.

Nä jag ska inte sitta här och skriva när klockkan är så mycket.

Nattnatt.


Glad igen

Nu är jag glad igen. Så glöm allt jag skrivit tidigare. =)

Kom fram till att de är inget att hänga läpp för=) Så i helgen blir de utgång i hopp om hugg=) Haha.


Jaja, de va väl de. För övrigt så är jag bakfull idag. Måndagar är den bästa dan=)

Hejsvejs.

En dag på stan

Eller på svenska dagbladet närmare bestämt. Har sprungit där halva dan typ.

Sökt kurser på komvux nu. Var ju som sagt BARA 4 kurser jag var tvungen att läsa upp för att kunna söka till de högskoleprogram jag vill gå. HATAR matte. och jag måste läsa både B och C kursen.

Ah skit samma om mig tragiska jävla skit liv!

Nu ska jag skriva en sak som jag har velat skriva i flera dar!

JAG VILL LIGGA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej då!

Söndag

Jahapp, då var de återigen söndag. Sitter hemma hos syster i skogen, men ska snart åka tillbaka till civilisationen. Måste ju ta hand om lillebror också.

Äsch. Har egenligen ingeting att skriva.

Liftwaffe

Hej alla kära och okära.

Nu har jag sökt jobb som liftvakt i Åre=)

Idag har klippt håret, nu är luggen tillbaka och håret en decimeter kortare=)

Men jag känner mig en aningens deprimerad faktiskt. Och jag kan inte riktigt sätta fingret på vad de är.
Vad är de som stör mig egentligen? Nu får jag faan skärpa till mig! Upp med hakorna Frida. Han var ingenting att ha! THAT`S IT!! Så sluta upp med dumheterna nu ögonblickligen!

Lite pepptalk till mig själv.

Skriver mer en annan dag.

Ett försök på allvar...

...att skriva i bloggen då givetvis=)

Sitter nu i Munkasjärvi. har redan fått 4 utbrott på barnen, och då skall de sägas att jag har vart här i 30 minuter. Kommer nog köra med dubbla kondomer för resten av mitt liv=) Skämtosida. Jag kommer att få underbara barn=)

Idag har jag sprungit lite på stan och fixat lite saker. Vart på arbetsförmedlingen bland annat. De var verkligen JÄTTE kul. Gud, giv mig ett jobb, så jag slipper gå dit igen=)

Min lilla Johanna ringde mig imorse (klockan 12 närmare bestämt) Saknar självklart dig också. Men du ska ju komma till mig i vinter och frysa häcken av dig. Bra idé.

Carro
skaffa en laddare, innan jag blir upprörd på riktigt=)=)

bye bye then...

.....


Till mina prinsessor Isabelle Lalér och Caroline Nord - Ni har gett mig så mycket glädje under den korta, men intensiva, tid vi har känt varandra. Jag är otroligt glad att jag har träffat er. Det går inte en minut utan att jag har roligt med er och jag känner att jag verkligen kan vara mig själv och jag kan anförtro mig till er. Självklart så händer de ju tråkiga saker också, men även då så vet jag att ni finns. Och ni vet att jag finns.
Jag blir ledsen när jag sitter här och skriver om er, för jag saknar er redan hur mycket som helst. Men jag hoppas från botten av mitt hjärta att vi alltid kommer att vara vänner. För första gången sen jag och Johannes gjorde slut så gråter jag och de är inte pga han, utan för att jag älskar er. För att jag verkligen, verkligen INTE vill förlora er som vänner. Jag hoppas att ni kommer till mig på novemberlovet. Och jag kommer självklart att åka ner. Fast till Masmo=)=) Puss på er mina älsklingar.

RSS 2.0